Gevelreiniging

Gevelreiniging is dé manier om de buitenkant van een woning of bedrijfspand weer als nieuw te maken. Gevels raken in de loop der jaren vervuild door vergrauwing, uitbloei en algaangroei. Gevelreiniging verlengt de levensduurvan gevels en geeft uw pand weer een prachtige frisse uitstraling. Gevelreiniging is werk voor specialisten: ondeskundige uitvoering kan gevels ernstig beschadigen.

Kies daarom voor bewezen specialisten: al sinds 2004 reinigde Gevelprotect Nederland duizenden panden in heel Nederland. Onze specialist maakt graag een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

Stoomreinigen van gevels

Stoomreinigen is de meest simpele vorm van gevelreiniging, geschikt voor lichte vervuiling zoals mos, algen en klimop. Water wordt verhit tot 135ºC en met gepaste druk kunnen wij uw gevel reinigen. Deze relatief goedkope techniek zetten wij o.a. in bij kalkzandsteen woningen, bedrijfspanden en bij het verwijderen van verf.

Onze ervaren gevelspecialisten stemmen de waterdruk en -temperatuur haarfijn af op het type gevel en vervuiling. Dit voorkomt schade aan uw gevel en zorgt voor een optimaal, langdurig gereinigde gevel. Uw complete woning of bedrijfspand zal enorm opfrissen, de uitstraling, waarde en het woongenot neemt toe.  neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Gevels torbostralen of sandwashen

Voor zware vervuiling zoals graffiti of zware roetaanslag is het noodzakelijk om uw gevel te turbostralen. Wij reinigen onder lage druk water met een mild straalmiddel  uw gevel. Door het straalmiddel wordt de vervuiling als het ware van uw gevel gewassen.

Samen met het water en straalmiddel spoelt de vervuiling weg. Resultaat: een stralend schone gevel!

Torbostralen is specialistenwerk

Torbostralen (vochtstralen) is een mooie techniek om uw gevels weer als nieuw te krijgen. Maar let op: het vereist de nodige vakkennis! Ondeskundige uitvoering kan leiden tot zware schade aan uw gevel. Onze ervaren gevelspecialisten stemmen hun werkwijze haarfijn af op uw steensoort en type vervuiling.

Natuurlijk denken wij ook aan het milieu: Het straalafval, blubber vermengd met de vervuiling, voeren we zorgvuldig af naar een afvalverwerkingsbedrijf.